BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 1 February 2012

JANJI MESTI DIKOTAKAN

Aku memang tak suke jika berjanji, lepas tu tak tepati...
Kenapa aku cakap macam ni?? Semua gara2 seorang 'mak andam" kat kg aku ni..
Dia dah berjanji nak makeup kan pengantin, last2 minit dia cancel sbb dpt customer lain...
Tak baik buat mcm tu, aku pon pernah berada dlm situasi ni bila aku dah confirm makeup utk majlis bertunang, kemudian ada plak customer lain yg nak book aku utk majlis kahwin..
Korang pon tau kan, klw job utk majlis kawin mesti mahal lagi..tp sbb aku dah berjanji, aku tolak job tu...

Terlibat dlm bisnes andaman ni (atau apa jua bisnes),kita mesti menepati janji dan jujur kepada pelanggan, jgn sesekali aniaya pelanggan...

Tp, walau apa pun aku ucapkan terima kasih la sbb dia cancel job dia tu, sbb rezki tu pergi pada aku...

* Rezki itu milik Allah, alhamdulilah....

1 comments:

Kump. Adik2 Keluar UMNO said...

Kekejaman Terhadap Orang Muda - ( Lihat sendiri BUKTI, Kenapa kami KELUAR UMNO dan TAKKAN kembali lagi. Buktikan jika ia PALSU )
1~BUKTI 1 * (MESTI TONTON)
2~BUKTI 2 * (HOT)
3~BUKTI 3
4~BUKTI 4
5~BUKTI 5 * (HOT)
6~BUKTI 6
7~BUKTI 7
8~BUKTI 8
9~BUKTI 9
10~BUKTI 10

~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~



Kami Mahu Generasi Muda Terengganu Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
(Bukti kukuh)
1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196

5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1






p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'